Voor de verzending werken wij samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 3 werkdagen, als je voor 21:00 uur besteld is je bestelling de volgende al verzonden! Wanneer je na 5 werkdagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met ons

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres . Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95. Voor verzending buiten Nederland € 8. 

Bezorging via DHL 
DHL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van DHL je het pakket kunt afhalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd. 

Ophalen op een DHL Ophaalpunt 
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een ophaalpunten bij DHL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een DHL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.