Retourbeleid:

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop bij ons, maar als u toch een product wilt retourneren of ruilen, dan hanteren wij de volgende regels:

  • Om een retour te melden, kunt u een e-mail sturen naar 'klantenservice@aresgymclothing.com'. Vermeld hierbij uw bestelnummer en de reden van retour.

  • Na ontvangst van uw product(en) heeft u 14 dagen de tijd om ons te laten weten dat u de producten wilt retourneren.

  • Retourneren van producten is voor eigen kosten, maar ruilen is wel kosteloos! Dus wanneer u een item wilt ruilen voor een andere maat, kleur of een andere item is het voor u volledig kosteloos. 

  • Voor producten waarbij hygiëne van belang is, kunnen we geretourneerde producten niet accepteren als deze zijn gebruikt, bevlekt of beschadigd zijn. In dit geval wordt het product niet vergoed. De artikelen dienen netjes opgevouwen en met de goede kant naar buiten geleverd te worden. Er mogen geen vouwdeuken in de leggings aanwezig zijn. Indien je een gratis item, zoals sokken, hebt ontvangen en je wilt retourneren waardoor het totaalbedrag van de order onder de 100 euro komt, dien je ook de sokken terug te sturen. Stofjes op de leggings worden beschouwd als gebruikt of bevlekt en zijn niet toegestaan.

  • Wanneer u een retour heeft aangemeld, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin een retourformulier. Dit formulier dient u volledig ingevuld mee te sturen met het retourpakket.

  • Het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending worden teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. 

Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 'klantenservice@aresgymclothing.com'. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.