1. Wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken
Hoi! Wij zijn AresGymClothing. Als je ons wilt spreken, kan dat op de volgende manieren via mail 'klantenservice@aresgymclothing.com' Instagram of via onze chatbot.

Handige nummers KvK-nummer: 83948228 BTW-identificatienummer: NL003893573B39

2. Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Ook ga je akkoord met onze privacy policy zodra je iets bij ons aanschaft. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

3. De overeenkomst
We werken elke dag aan een veilige webomgeving. Kun jij met een gerust hart bij ons winkelen. Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Daarna houden we je steeds op de hoogte, totdat je pakketje er is.

4. Wat we van je verwachten tijdens de bedenktijd
Pas hem eerst gerust met het kleding kaartje aan. Ben je er niet blij mee? Maak hem alsjeblieft niet vies of stuk. Doe je dat wel, dan kan het zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt of dat we het niet kunnen aannemen.

5. Wat jij van ons kunt verwachten na het retourneren
Als we je product binnen hebben gekregen in nette staat. Dan streven we ernaar om het geld binnen 3 werkdagen terug te storten. Als je een product wilt ruilen dan kun je dat aangeven in het formulier dat je meegestuurd krijgt. Als het bij ons binnen is word dezelfde dag je pakketje opgestuurd!

6. De prijs
Daar zijn we altijd eerlijk over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alle prijzen zijn inclusief btw. Voor bestellingen boven de € 75,- gelden er geen verzendkosten. Onder € 75,- betaal je een verzendtarief van 4,95.

7. Nakomen beloftes en garantie
We doen wat we beloven. En we zijn altijd eerlijk tegen je. Als er iets mis is met het product. Dan lossen we dat op een eerlijke manier op!

8. Bezorging en uitvoering
We doen er alles aan om jou blij te maken. Als je voor 21:00 uur bestelt, wordt je pakketje de volgende dag verzonden! In principe geldt: als je het op onze website kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat onze schuld. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.

9. Betaling
Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct nadat we het bedrag hebben ontvangen je bestelling in orde. Klopt er iets niet in je betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

10. Kortingscode 
Kortingscodes zijn alleen geldig voor de aangegeven periode en kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingscodes, acties of aanbiedingen. Kortingscodes zijn niet geldig tijdens een uitverkoop of andere acties waarbij producten al zijn afgeprijsd.

Kortingscodes kunnen slechts één keer worden gebruikt per klant en zijn niet overdraagbaar. Kortingscodes hebben geen contante waarde en kunnen niet worden ingewisseld voor geld of krediet.

Indien de klant een artikel retourneert dat met behulp van een kortingscode is gekocht, wordt de korting pro rata verrekend en wordt alleen het bedrag terugbetaald dat is betaald voor het geretourneerde artikel.

11. Verkopen en Speciale Aanbiedingen (Sales)
Tijdens verkoopperiodes kan vertraging optreden. Indien je vragen hebt over de levertijd tijdens verkoopacties, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen of een e-mail te sturen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je de beste service te bieden.

12. En dan dit Dit waren ze dan.
Onze algemene voorwaarden. Als we in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.